Magyar Cégbázis

Stroby Kft adatlapja

Stroby Kft
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Nagyecsed
Báthori u.13.
Fő profilunk a kulcsrakész ipari irányítás- és vezérléstechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, helyszíni telepítése, üzembe helyezése mellett, meglévő eszközeinek karbantartása, felújítása. Jó referenciákkal rendelkezünk üzemszervezési feladatok megoldásában. Segítségére tudunk lenni egységes normarendszerének felépítésében, gyártástámogató, gyártástervező, készlet szoftverek elkészítésében. Létrehoztunk egy webáruházat is,ahol automatizáláshoz, és telekommunikációhoz találhatók termékek.
A STROBY KFT 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy elvárásainak maximálisan eleget téve, legjobb tudásunknak megfelelően segítsük Önt automatizálási feladatai megoldásában. Fő profilunk a kulcsrakész ipari irányítás- és vezérléstechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, helyszíni telepítése valamint üzembe helyezése mellett, meglévő eszközeinek karbantartása és felújítása.
Ipari automatizálás terén elsősorban OMRON eszközök beépítésével és programozásával foglalkozunk. A piaci igényekhez igazodva, nagy tapasztalatokat szereztünk SIEMENS, DELTA, MITSUBISHI, valamint más gyártók termékeinek (PLC-k, Servok, Frekvenciaváltók, egyéb automatizálási eszközök) beüzemelésében is.
Ahhoz, hogy a felmerülő igényeket a lehető legrövidebb átfutási idő alatt ki tudjuk elégíteni, létrehoztunk egy web áruházat is a leggyakrabban felhasznált termékekből. A termékeket folyamatosan teszteljük, és a tesztek során a felhasználás lehetőségeit bővítjük. (http://stroby.hu/index.php/component/virtuemart/ipari-automatizalas)
Tevékenységünk során felmerültek, üzemszervezési feladatok is, így tapasztalatokat szereztünk, és jó referenciákkal rendelkezünk üzemszervezési feladatok megoldásában. Segítségére tudunk lenni egységes normarendszerének felépítésében, gyártástámogató, gyártástervező, készlet-, és kapacitásgazdálkodást, valamint karbantartást segítő szoftverek és alkalmazások elkészítésében és betanításában. Kívánságára, a műszaki-karbantartói munkatársainak elméleti-gyakorlati képzés keretében segítséget nyújtunk automatizálási eszközök hiba felvételezésében, és karbantartásban.
Kívánságára weblapját elkészítjük, levelező és fájlkezelő modulokkal, mely arculatának igényes kialakításában webgrafikus munkatársunk az Ön, és vállalata igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál.
Kérem, adjon alkalmat arra, hogy személyes találkozón további információkat adjunk, és olyan együttműködést kínáljunk, amely az Önök sikerességét segíti elő.
Tisztelettel:
Némedi Lajos
(Ügyvezető)
Telefon: (30) 746-7360
Web: www.stroby.hu
Email: info@stroby.hu
30 746 7360
info@stroby.hu
www.stroby.hu
  • Stroby Kft

Stroby Kft


Directory powered by Business Directory Plugin