Magyar Cégbázis

MAD-Werk Kft adatlapja

MAD-Werk Kft
Fejér megye
Bicske
Kanizsai út 12/a
Egyedi és ipari fémszerkezet gyártás.
A MAD-Werk Kft 1990-ben alakult egyedi fémszerkezetek gyártására. Tevékenységi körünk közé tartozik a hegesztő oktatás, üzemünkben a hegesztett szerkezetek gyártása, hegesztő szakmunkások kihelyezése, tervezés és rajzolás. Termékeink között szerepelnek üzletberendezések, konyhatechnológiák, tartályok és különböző egyedi ipari szerkezetek.

Gyártási technológiánkban megtalálható a csövek és lemezek hajlítása, lézervágása minősített hegesztések, lakatos és forgácsolási folyamatok. Készséggel terveztünk és rajzolunk különböző fémszerkezeteket,vasúti klíma szekrényeket, lépcsőket, tartályokat vagy örömmel veszünk részt egyedi fémszerkezetek fejlesztésében. Ezek nyersanyagai rozsdamentes és alumínium profilok vagy lemeztermékek. Társaságunk dolgozói létszáma az évek alatt 30-ra bővült, ami 17 fő minősített hegesztőből, hegesztő és gépészmérnökökből, forgácsoló és lakatos szakmunkásokból áll, ami igény szerint növelhető. Üzemünk alapterülete 1200 m2 ez 3000 m2-ig bővíthető. Hegesztői minősítéseink alumínium, koranyagok, AWI, AFI eljárással történő hegesztésére vonatkoznak.

Vállalatunk gyártási profilja a bejövő megrendelések hatására időközben főleg az ipari terület felé fordult. 2004-ben megszereztük az ISO 9001 , 2010-ben az EN ISO 3834-2 és DIN EN 15085-2-CL1 hegesztőüzemi minősítést is. Fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért ennek érdekében bevezetés alatt áll az ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítás is.
Meglévő és új megrendelőink magasabb minőségszintű kiszolgálása érdekében folyamatosan, különböző gyártástechnológiai fejlesztések vannak folyamatban, amik érintik a gépparkunkat és természetesen a megfelelő minősítésekkel rendelkező szakembereinket is. Termékeink állandó minőségét a gyártási szakaszok folyamatos ellenőrzésével valamint a végső, igényszerinti vizsgálatok( VT,PT,UT ) elvégzésével és dokumentálásával biztosítjuk.

Célunk megrendelőink minden követelményének megfelelő, megbízható kiszolgálása, piaci szerepünk folyamatos erősítése. Cégünk erősségének tartom az új kihívásokhoz szükséges rugalmas alkalmazkodási képességet.
Bármilyen kérdésben készséggel állunk rendelkezésére.
0622565400
0622565399
mad-werk@t-online.hu
www.mad-werk.eu

MAD-Werk Kft


Directory powered by Business Directory Plugin