Magyar Cégbázis

Interdebtor’91 Követeléskezelő Kft. adatlapja

Interdebtor’91 Követeléskezelő Kft.
Hajdú-Bihar megye
Debrecen
Bajcsy-Zsilinszky E. utca 3-5. II/5.
Az INTERDEBTOR’91 KÖVETELÉSKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2007-ben alakult, melynek fő profilja a kintlévőség kezelés. Cégünk több éves szakmai tapasztalatával a behajtási és jogi ügyek ezreit zárta sikerrel az elmúlt években.
Szolgáltatásunkat egyrészt azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek esetében kintlévőségeik már stabilitásukat, versenyképességüket veszélyeztetik, másrészt azoknak a cégeknek, amelyek szeretnék működésüket, kintlévőségeik kezelését produktívabbá tenni. A hatékony kintlévőség kezelés nemcsak azt eredményezi, hogy megtérülnek fennálló követeléseik, hanem a jövőbelieket is megakadályozza.
Az INTERDEBTOR’91 KFT. kintlévőség kezelési folyamatát és eszközeit adott ügyfelünk tevékenysége, kintlévőség-állományának sajátosságait figyelembe véve alakítjuk ki. Megfelelő szakértelem, tapasztalat szükséges ahhoz, hogy törvényes keretek között, kellő időben, hathatósan legyen kezelve, az olykor még likviditási gondokat is okozó kintlévőség-állomány. Üzletfeleinknél megvizsgáljuk eddigi belső kintlévőség kezelési gyakorlatukat, Velük közösen kialakítunk, illetve arra ráépítünk egy, a számukra személyre szabott, hatékony rendszert, mely kompatibilis a tevékenységükkel is.
+36 52/ 319-868
+36 52/ 319-868
interdebtor91kft@t-online.hu

Interdebtor’91 Követeléskezelő Kft.


Directory powered by Business Directory Plugin