Cégregisztráció

Változások a regisztráció feltételeiről 2014. július 1-től

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a cégkatalógusban való megjelenés 2014. július 01-től fizetőssé válik.

A cégkeresőbe korábban ingyenes regisztrált cégek adatai 2014. június 30-ig elérhetőek bárki számára, azonban a további megjelenés feltétele az éves megjelenési díj megfizetése. A részletekről és a lehetőségekről munkatársaink folyamatosan fogják felkeresni telefonon a regisztrált cégeket június 30-ig.

Azon Ügyfeleink, akik meghosszabbítják regisztrációjukat, továbbra is a korábbi felhasználónevükkel és jelszavukkal tudják használni rendszerünket, és módosítani adataikat bármikor.

A rendszerben maradó Ügyfeleket számos extra és kényelmi szolgáltatásokkal jutalmazzuk meg, melyeket külön díj megfizetése nélkül biztosítjuk számukra.

Ezek a következők:

 • honlappal rendelkező Ügyfeleinknek havonta legfeljebb kétszeri tartalommódosítás honlapjukon (admin jogosultság átadása esetén)
 • honlapelemzés, SEO tanácsadás, marketing tippek,
 • ajánlatkérés közvetlenül a cégtől,
 • részletes cégkeresés,
 • ügyfélszolgálat,
 • domain- és tárhelyregisztrációban ügyintézés,
 • új honlap elkészítésére 20%-os kedvezmény,
 • ügyfélkapu,
 • hirdetés kiemelések (külön díjazással),
 • bannerek díjmentes elkészítése,
 • valamint nem zavarjuk Ügyfeleinket reklám- és hírlevelekkel,
 • az oldalon sehol nincsenek Google reklámok, melyek elvonnák a látogatók figyelmét.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ lehetőségét is fenntartjuk az alábbi kategóriákba:

alapítvány-egyesület, egyház, könyvtár, mentőszolgálat-betegszállítás, rendőrség, tűzoltóság, szakszervezet, vízmű, diákotthon, egyetem-főiskola, gimnázium, óvoda, szakképzés, szakközépiskola, kiállítás (állandó), kórház (állami), földhivatal, közigazgatás, önkormányzat, kamara, nevelési tanácsadó, idősek otthona


Cégregisztráció menete

1. lépés: Jelezze regisztráció igényét az alábbi adatok kitöltésével

A regisztráció nem automatikus, az adatok átnézése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a további teendőkről.

2. lépés: Visszajelzünk Önnek e-mailben

Az adatok és a regisztrációs kérelme áttekintése után e-mailben írjuk le a fizetéssel kapcsolatos teendőket és az egyéb tudnivalókat, valamint elkészítjük a szerződést, és az e-mailhez mellékelve azt is küldjük. Két példányban kinyomtatva, aláírva, majd visszaszkennelve kérjük visszaküldeni, esetleg postai úton.

3. lépés: Cégregisztráció

Az éves megjelenési díj beérkezése és az aláírt szerződés visszaküldése után létrehozunk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, majd regisztráljuk cégét.
A belépési adatokat átadjuk Önnek, mellyel bármikor beléphet rendszerünkbe az Ügyfélkapunk keresztül és módosíthatja adatait.
A szerződés egyik példányát mi is aláírjuk és visszaküldjük Önnek.

A későbbiekben bármikor megváltoztathatja jelszavát a Profiladatok módosítása linken keresztül, vagy hirdetésének adatait is módosíthatja a Cégadataim szerkesztése menüpont alatt.

Sok sikert kívánunk!
Ha kérdése van, írjon nekünk!
info@magyarcegbazis.hu


Regisztrációs űrlap

Cégnév:

Kategória:

Megye:

Település:

Utca, házszám:

Rövid leírás:

Bővebb leírás:

Telefon:

Fax:

E-mail:

Weboldal:

Kapcsolattartó neve:

Keresőszavak:

1. kép feltöltése:

2. kép feltöltése:

3. kép feltöltése:

Egyéb megjegyzés, üzenet a szerkesztőnek:

Fent leírtakat, valamint az Adatkezelési- és Felhasználási Szabályzatot elolvastam, melynek értelmében tudomásul veszem, hogy a regisztráció nem ingyenes, éves megjelenési díja van, mely előre fizetendő.

Directory powered by Business Directory Plugin