Médiaajánlat, kiemelési árak

Emelje ki hirdetését, és emelkedjen ki a többi cég közül! Tekintse át kiemelési lehetőségeinket, és válassza ki az Ön számára leginkább megfelelőt!

A táblázat alatti megrendelő űrlapon keresztül egyszerűen igénybe veheti a választott szolgáltatást. A rendelés leadása után válasz e-mailben elküldjük Önnek a további tudnivalókat.

Ha segítségre van szüksége, írjon nekünk e-mailt az info@magyarcegbazis.hu e-mail címre, vagy keressen bizalommal a +36 (30) 609-2710-es telefonszámon hétköznap 9 és 17 óra között!

Ne feledje, ha hosszabb időre fizet elő, jobban megéri!

Médiaajánlat hirdetésekért küldje el adatait a solidstatementkft@gmail.com-ra és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

MEGRENDELÉS

Az Ön neve:

E-mail címe:

Telefonszáma:

Jelenleg Ügyfelünk? IgenNem

Ha igen, milyen felhasználónévvel, vagy mely céget regisztrálta?

Mely megjelenési/kiemelési lehetőség érdekli? Többet is választhat. Cégregisztráció a magyarcegbazis.hu cégkatalógusbaFőoldali Top1 banner a Top5 között // 200px X max. 100px‘Legutóbb regisztrált cégek’ oldalán állandó Top1 banner // 510px X 100pxOldalak alján megjelenő bannerhirdetés // 510px X 100pxKategória eleji kiemelés (színes háttér, kiemelt felirat) + főoldali Top5Jobb alsó bannerhirdetés (minden oldalon megjelenik) méret: 300px X 100pxBal oldalsó bannerhirdetés (főoldal és aloldalak) méret: 240px X 80pxBal oldalsó bannerhirdetés (cégadatlapon és keresési találatoknál) 298px X 150pxPR-cikk (szöveg, kép, link) megjelenése a Hírek, PR-cikkek menüpontbanLinkhirdetések // 1 db tetszőleges link elhelyezése a főoldalonBérelhető menüpont // havidíjas konstrukció, oldalsó reklámok nélkülWeboldal készítés Ügyfeleknek

Mennyi időre szeretné igénybevenni a szolgáltatást?

Egyéb kérés, megjegyzés:

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési- és Felhasználási Szabályzatot.

Directory powered by Business Directory Plugin