Sikeres bejelentkezés

Köszöntjük Önt Magyarország legújabb cégtudakozójában, a Magyarcegbazis.hu cégkereső portálon. Katalógusunk elkészítése során mindvégig ügyeltünk arra, hogy az maximálisan felhasználóbarát és átlátható legyen. Honlapukat mobileszközökre is optimalizáltuk, így a lényeges funkciók és tartalmak könnyebben elérhetők.

………………………………………………………………………………………………………….

CÉGREGISZTRÁCIÓ EGYSZERŰEN

Saját cégét, vállalkozását regisztrálhatja a Magyarcegbazis.hu cégkeresőjébe a fontosabb cégadatokkal, elérhetőségi adatokkal, bemutatkozó szöveggel, valamint keresőszavak megadásával és képek feltöltésével.

………………………………………………………………………………………………………….

HIRDETÉS MÓDOSÍTÁSA, ADATOK MÓDOSÍTÁSA

Hirdetését bármikor módosíthatja bal oldalt a Cégadataim módosítása menüpontban, miután belépett egyedi felhasználónevével és jelszavával.

A Profiladatok módosítása menüpont alatt bármikor megváltoztathatja jelszavát. Itt egyéb felhasználóadatait is módosíthatja, ami nem azonos a cégadatokban való változtatással.

………………………………………………………………………………………………………….

HIRDETÉS KIEMELÉSE

Lehetősége van cégét kiemelni a többi regisztrált cég közül, amelyre több lehetőséget biztosítunk Önnek megfizethető áron.

Kérjük, a részletekről a Médiaajánlat menüpontban tájékozódjon!

………………………………………………………………………………………………………….

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, TANÁCSADÁS

Ha kérdése van, vagy bizonytalan, kérdezzen nyugodtan, segítünk Önnek eligazodni az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatás kiválasztásában.

Sok sikert kívánunk rendszerünk használatához, és reméljük, hogy vállalkozását sok potenciális Ügyfél fogja rajtunk keresztül megtalálni!

Üdvözlettel,

a Magyarcegbazis.hu csapata

info@magyarcegbazis.hu

Directory powered by Business Directory Plugin