Magyar Cégbázis

Duna Telekom Kft adatlapja

Duna Telekom Kft
Komárom-Esztergom megye
Tokod
Lenin Út 2/D
IP telefon, VOIP szolgáltatás havidíj nélkül, alacsony percdíjakkal belföldre és külföldre, hűségidő vállalása nélkül
Tudjuk, rajtunk kívül sok másik távközlési szolgáltató van hazánkban. Úgy gondoljuk, van amit lehetne másképp csinálni: valóban betartani és komolyan venni a szolgáltatásokra vállalt garanciáit, valóban úgy dolgozni, hogy az ügyfél legyen az első. Akkor is foglalkozunk Önnel, ha kérése, problémája van, és együtt tudunk gondolkozni az egyedi megoldásokon is. Számunkra mindez kiemelten fontos. Olyan szolgáltatásokat és oly módon kínálunk ügyfeleinknek, amelyekre mi magunk is nyugodt szívvel mondanánk igent. Bízunk benne, vannak rajtunk kívül még olyan szolgáltatók, akiknek mindez hasonlóan fontos.

Mindezt szem előtt tartva alapítottuk meg cégünket, a máshol szerzett jó tapasztalatokat a saját előnyünkre fordítottuk, a rosszakat és a kevésbé működőket kijavítottuk vagy elhagytuk. Úgy dolgozunk, hogy büszkén tudjunk ügyfeleink szemébe nézni, mert amit ígérünk, azt be is tartjuk. Belső folyamataink egyszerűek és letisztultak, hogy gyorsan tudjunk reagálni ügyfeleink kéréseire. A 2011-es évet az elvárásainknak megfelelő nagykereskedelmi kapcsolatok kialakításába fektettük.

Hiszünk abban, hogy hiteles üzleti magatartással növelni tudjuk az elégedett távközlési Ügyfelek körét és így hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatot alakíthatunk ki Megrendelőinkkel. Úgy gondoljuk, az adott szónak még mindig súlya van.

Célunk, hogy kiváló minőségű szolgáltatásainkkal költségmegtakarítást biztosítsunk ügyfeleink számára jelenlegi távközlési kiadásaikhoz viszonyítva, mindig szem előtt tartva a korrekt ügyfélkezelést.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
0633200250
0633999630
info@dunatelekom.hu
, ,

Duna Telekom Kft


Directory powered by Business Directory Plugin