Magyar Cégbázis

LED Média KFT. adatlapja

LED Média KFT.
Baranya megye
Pécs
Nagy Jenő u. 2.
Cégünk azzal a céllal alakult, hogy a hazai reklám piacot európai szintre emelje. Szerettünk volna valami egyedi és nem hétköznapi dolgot bemutatni. A mi reklám felületeink megannyi előnyének köszönhetően egyedülállóak az országban.
Ledes kijelzőink segítségével a leghatékonyabb reklámot tudjuk nyújtani Önnek és cégének. Kínálatunkban megtalálhatóak a szöveges-, grafikus kijelzők, patika keresztek, eredményjelzők, dinamikus reklámfelületek, ledes órák, ledes dátum kijelzők, mono color ledfalak, benzinkutas árjelzők és ful color ledfalak. Vállaljuk teljesen egyedi LED falak legyártását is, mely lehetővé teszi a legmegfelelőbb helykihasználást és a leghatékonyabb reklámot.

Az általunk forgalmazott kijelzők legnagyobb előnye, hogy kültériek, alacsony fogyasztásúak, könnyűek, 110 fokos szögből is láthatóak, fényerősségüknek köszönhetően napfényben is tökéletesen láthatóak, automata fényszenzorral rendelkeznek.

Termékeinkre garantáljuk a tökéletes minőséget, folyamatos anyagellátást, szervizelést, eladás utáni javításokat, és versenyképes árakat. Ezenfelül minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk.

Beltéri és kültéri LED fal értékesítés:
A LED fal napjaink legkorszerűbb megjelenítő eszköze, amely képes nagy felbontású képek és videó fájlok lejátszására. A LED-es technológia legnagyobb előnye, hogy a kijelzők hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak. Cégünk széles választéka között megtalálhatóak a full colour (RGB, SMD) LED falak, és az egyszínű ún. mono color LED falak is.

Futófények, fényújságok:
A termék kültéri, alacsony fogyasztású, könnyű, 110 fokos szögből is látható, fényerőssége erősebb a napnál, így napfényben is tökéletesen látható, automata fényszenzorral rendelkezik.
8000 karakter tárolására képes, szenzorjainak köszönhetően meg tudja jeleníteni az aktuális dátumot, időt és hőmérsékletet.

A különböző vevői igényekhez igazodva, cégünk termék palettája kibővült és immár megtalálhatóak a különböző ledes égők, led szalagok.

http://www.youtube.com/watch?v=0gWRoI8xUcI
http://www.youtube.com/watch?v=IwmnBCvP544
http://www.youtube.com/watch?v=MUcbCKIsy_E
http://www.youtube.com/watch?v=Z1EXQNpIEe8
0630/5413007; 0630/5412992
makay.csilla@ledmediakft.eu
  • LED Média KFT.

LED Média KFT.


Directory powered by Business Directory Plugin