Magyar Cégbázis

ZETEC-Expert Kft. adatlapja

ZETEC-Expert Kft.
Pest megye
Budapest
ZETEC-Expert Informatikai és Elektronikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
ZETEC-Expert Kft. 2010-ben alapították, azzal a céllal, hogy a magyar informatikai és elektronikai piacon új megoldásokat bevezetve nemzetközi kapcsolatok révén színvonalas eszközökkel, nagy tapasztalattal segítse a vállalati munkafolyamatokat.

Cégünk informatikus és villanyszerelő szakemberei sokéves tapasztalattal, olcsó, precíz és gyors munkavégzéssel a számítástechnika és villanyszerelés számos területén nyújtanak szolgáltatást.

Amit kínálunk:

épületvillamosság
hálózatépítés - telekommunikáció
hálózatépítés - 0,4kV feszültségig
karbantartás, szervizelés,
hibakeresés, hibajavítás,
épület automatizálás
villanyszerelési munkák kivitelezése

Kedvezményes kiszállási díjainkkal, ingyenes tanácsadással, felméréssel és ajánlatkészítéssel várjuk érdeklődését a villanyszerelés bármely területén.

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt, ezért igény esetén vállaljuk szolgáltatásunkhoz kapcsolódó teljes körű ügyintézést.

Célunk az energiatakarékosság, mely ügyfeleink számára pénzkímélő megoldás, cégünk részéről pedig tudatos környezetbarát hozzáállás. Mindezt megvalósítva az ipari és lakossági körülmények között, a közvilágítástól a díszvilágításig. A gyermekeink jövőjéről van szó, és nem utolsó sorban a pénztárcánkról is. Szakítson a hagyományokkal és válassza a környezetbarát megoldást!

Kollégáink rendszeres szakmai továbbképzése fontos számunkra. Ennek köszönhetően ügyfeleinknek - így Önnek is - a legújabb technikai megoldások segítségével a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal, ha családi házak, lakások, üzlethelyiségek, irodák, intézmények gyenge és erősáramú villamos és informatikai hálózatának új szerelésére vagy hibaelhárítására, felújítására van szükség, meglévő tervek vagy helyszíni egyeztetés alapján.
0630 913 6079
info@zetec.hu

ZETEC-Expert Kft.


Directory powered by Business Directory Plugin