Magyar Cégbázis

AutoDataSoft Hungária Kft. adatlapja

AutoDataSoft Hungária Kft.
Pest megye
Budapest
Szerencs u. 172.
Webáruházunk az ország egyik legszélesebb kuplungkészlet választékát kínálja.

Hatékonyságunk és jó áraink titka az on-line értékesítés költségkímélő hatásában rejlik. Kuplung szettek, lendkerekek, kiváltó szettek minden autótípushoz a legkeresettebb gyártóktól, mint a LUK a SACHS és a VALEO.

Cégünk fő profilja a kuplung alkatrészek forgalmazása, de más autóalkatrészekkel is foglalkozunk.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legnépszerűbb kuplung alkatrészeket és folyamatosan dolgozunk azon hogy bővítsük a reprezentatív termékek listáját.
A Viaweb Group és leányvállalatai 2009-ben alakultak, és immáron 3 éve vannak jelen a spanyol, román, lengyel, német és angol piacon. Az AutoDataSoft Hungária Kft. 2012 novemberében csatlakozott és nyitotta meg értékesítési platformját a magyar piacon, jelentős helyet kiharcolva az autóalkatrész kereskedelemben. A Viaweb Group mára biztos hátterű, hatékony on-line kereskedelmi platformmá nőtte ki magát. Hatékonyságunk, és jó áraink titka az on-line értékesítés költségkímélő hatásában rejlik. Magyar, szlovák, cseh, angol, német, lengyel és spanyol autó alkatrész értékesítő partnereink biztosítják vevőink gyors, pontos és kedvező áron történő kiszolgálását. A cég profilja autóalkatrészek és felszerelései kis- és nagykereskedelme, melynek keretében személygépjárművek teljes típusválasztékának alkatrészellátását és felszereléseit kínáljuk teljes körű garanciával cégeknek és egyéni vásárlóknak, valamint szervizeknek, viszonteladóknak.Autóalkatrész és autófelszerelési cikk kínálatunk a személygépjárművek teljes típusválasztékát lefedi.
06306631937
kuplungviaweb@gmail.com

AutoDataSoft Hungária Kft.


Directory powered by Business Directory Plugin