Magyar Cégbázis

Nefelejcs Esküvő Kft adatlapja

Nefelejcs Esküvő Kft
Pest megye
Vác
Dr. csányi L. Krt.19/A
Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni,
fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.
Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Tevékenységünket Pest és Nógrád megyében végezzük.

www.nefelejcseskuvo.hu
Szalonunk 2009-ben nyitott meg Vác történelmi belvárosában. Kellemes környezet és udvarias kiszolgálás mellett a régió legkedvezőbb árait kínáljuk kedves Vendégeinknek akár kölcsönzésről, akár vásárlásról van szó.

2011-től új márkák bevezetésével, szolgáltatásaink körének bővítésével még nívósabbá kívánjuk tenni szalonunkat.
Amelie Bridal A német gyártó 25 éves tapasztalatával a világ minden tájáról foglalkoztat tehetséges és innovatív tervezőket. A legkitűnőbb anyagokból, részletes kidolgozással az Amélie garantálja, hogy a nagy nap felejthetetlen maradjon!
Szalonunk London legújabb kollekciójának, a Verise Bridal márkának képviselete. A romantikus, elegáns, kristályokkal és gyöngyökkel díszített esküvői ruhák nőies megjelenést biztosítanak. Megfizethető egyediség személyre szabva.

2012-től üzletünk a teljesebb kiszolgálás érdekében új, nagyobb helyre költözött, kínálatunk pedig újabb márkával bővült.
A Mirella Bridal Art menyasszonyi ruhák 1997 óta teszik szebbé a férjhez menő ifjú hölgyek nagy napját. Minden modell a legújabb divatnak megfelelő szabásvonalak és a legfinomabb alapanyagok felhasználásával készül. A nemzetközi divattervezők által megálmodott esküvői ruhákat modern gépekkel felszerelt műhelyekben gyártják. A különleges gyöngyhímzések azonban mind a hímzők kézügyességét dicsérik, hiszen minden egyes gyöngyszem és flitter külön-külön, kézzel van felvarrva.
A Sincerity a romantika megtestesítője, kiváló formavilág és minőség! Igazi nőknek készítenek esküvői ruhákat valós megjelenítéssel. Ruháik formavilága híven követi a menyasszonyok változatos alkatát. Világszerte felmérték, mire van szüksége egy igazi hölgynek, milyen ruhát szeretne, ezen eredményt érezheti, ha felpróbálja valamelyik modellt. Szállítási idő: max. 4 hónap

A modellek fiatalosak, a mai trendek ízlésvilágát sugallják, segítünk minden menyasszonynak megtalálni az egyéniségéhez, személyéhez legjobban illő ruhát.

Az esküvő és rendezvényszervezésen kívül cégünk rendezvények dekorálásával foglalkozik.

Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azt az élményt, amit a dekoráció nyújt, egy rendezvényen. Mindenképp meghatározó a hangulat szempontjából, hiszen ez az első benyomás, ami a vendégeket éri. A kellemes környezet, jó érzést kelt az emberekben és szép emlékekkel térnek haza.

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik. A székszoknyától a szalvétákon, virágokon és köszönet ajándékokon keresztül a legapróbb kiegészítőig mindennek passzolnia kell egymáshoz, s mindennek hirdetnie kell, hogy ez egy tökéletes esküvő.

Mindig egyedi megoldásokat nyújtunk a legkisebb családi ünneptől a legnagyobb céges rendezvényig, mert számunkra minden esemény fontos.

Folyamatosan bővülő kínálatunk lehetővé teszi esküvők textil, - eszköz,- és virágdekorációját.

A hazai és külföldi trendek figyelembevételével alakítjuk ki rendezvényeink stílusát. Lehet klasszikus vagy modern nálunk biztosan talál hozzá megfelelő kelléket.

Terem dekorációk:

Fényfüggöny
Drapériák széles szín- és anyagválasztékban (selyem, organza, szatén stb.)
Székszoknya, -masni
Léggömb kapu, -oszlop, -girland, -szív, -virág,
Héliumos kompozíciók
Lufi-eső, lufi felengedés

Asztal dekorációk:

Különböző méretű és formájú mécsesek
Menühenger, itallap
Ültetőkártya, ültetésrend
Köszönőajándék
Futó, napron
Kövek, gyöngyök, flitterek
Élővirágok oázisban, vázákban

www.nefelejcseskuvo.hu
06306083627
info@nefelejcseskuvo.hu
  • Nefelejcs Esküvő Kft

Nefelejcs Esküvő Kft


Directory powered by Business Directory Plugin