Magyar Cégbázis

Utazásparadicsom adatlapja

Utazásparadicsom
Bács-Kiskun megye
Kecskemét
Petőfi S. u. 1/a
Utazási irodánk szakembergárdája megtalálja önnek és családjának azt a nyaralást, üdülést, kirándulást, mely a vágyinak és pénztárcájának egyaránt megfelel. Nálunk foglalhat személyesen, vagy on-line formában az otthona kényelméből. A szolgáltatásunk lényege, a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése. Komoly háttérrel több éves, vagy évtizedes múlttal rendelkező magyarországi és nemzetközi utazásszervezők útjait értékesítjük szerződéseink révén. Több mint 70 partnerrel állunk kapcsolatba, akikkel szoros együttműködést alakítottunk ki az évek során. Ebben az évben bővítettük belföldi ajánlatainkat, melyet munkatársaink úgy állítottak össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Kínálatunkban a falusi turizmus, a wellness-, gyógy-, kastély hotelek, vízparti üdülések teljes választéka szerepel. Komplex szolgáltatást nyújtunk, egyéni vendégeinknek, csoportoknak, baráti társaságoknak, egyesületeknek. Cégek részére komplett utazási ügyintézést, dolgozóik üdültetésének bonyolítását vállaljuk, üdülési csekkek elfogadásával. Egyéni és csoportos szállásfoglalások. Az utazási csomagokat partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján állítjuk össze.

Törzsutasainknak az aktuális akciók, kedvezmények igénybevételén túl kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskedünk. Az egyéni, illetve szervezett utazásokon kívül repülőjegyeket, kedvező utasbiztosítást is értékesítünk. Legnagyobb elismerésnek tekintjük, ha utasaink ismételten minket választanak. Állandóan frissítjük kínálatunkat, folyamatosan megjelentetjük akcióinkat, érdemes tehát felkeresni újra és újra oldalainkat. Őszintén reméljük, hogy Önt is hamarosan utasaink között üdvözölhetjük!
0676/480-009
0676/504-148
utazasparadicsom@gmail.com

Utazásparadicsom


Directory powered by Business Directory Plugin