Magyar Cégbázis

PUR-Szigetelő KFT adatlapja

PUR-Szigetelő KFT
Baranya megye
Mohács
Horváth K.u11/a
Cégünk PUR-Szigetelő KFT, különleges eljárással dolgozik, amelynek köszönhetően a speciális módszerrel felhordott minőségi szigetelőanyagunk minden meglévő alapfelületre felhordható

Legyen szó mezőgazdasági, ipari vagy magánépületekről, cégünk minden alkalmazási területen tökéletes partnernek bizonyul, ha szigetelésről van szó.
Cégünk, a PUR-Szigetelő KFT, gyorsan reakcióba lépő habot használ, így az fej felett is szórható. Az egyes komponenseket egy speciális nagynyomású berendezéssel külön-külön szállítócsövekben juttatjuk el a szórópisztolyig, és azok csak itt, közvetlenül a szórófejből való kilépés előtt keverednek össze egymással, és alig néhány másodperc alatt zárt szigetelőréteggé habzanak fel. A felhordás több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A speciális és effektív hőszigetelést nyújtó varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön. A szórt poliuretán hab egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések, és sok éve jól bevált anyagnak számít a mezőgazdaság (burgonyatárolók, disznóólak és baromfiólak), az ipar és a lakóépületek (pincetetők szigetelése) területén. A hézagmentes szigetelés felhordása után a szigeteletlen fémcsarnokokra jellemző kondenzvíz-képződés is megszűnik.
+36 20 2094658
www.pur-szigetelés.eu
purszigeteles@hotmail.hu
  • PUR-Szigetelő KFT

PUR-Szigetelő KFT


Directory powered by Business Directory Plugin